Persienner Hägersten

Svensktillverkade kvalitetspersienner

Våra persienner

persienn i kök

Hos oss får du persienner som är tillverkade av oss. Det innebär att du får persienner som är skräddarsydda efter vart och ett av dina fönster. Vi kan komma ut och mäta åt dig eller så gör du det enkelt själv så kan vi ge dig en prisuppgift via e-post eller telefon.

Att beställa måttanpassade persienner gör att du får en helt annan passform än om du köper standardstorlekar på ett byggvaruhus. Du slipper persienner som är för långa, för smala, för breda osv. De är helt enkelt anpassade exakt efter respektive fönsters storlek.

Vi arbetar främst med aluminiumpersienner då de är hållbara och flexibla. De går att få monterade både utanpå fönstren och mellan glasen, beroende på vilken typ av fönster du har. Vi har även träpersienner och andra speciallösningar så att du kan få persienner som passar perfekt ihop med din inredning.

Våra persienner går att få i massor av olika färger så att de verkligen blir en inredningsdetalj som förhöjer varje rum, samtidigt som de erbjuder ett praktiskt, hållbart och flexibelt solskydd. Persienner kan du ju, till skillnad från rullgardiner, vinkla så att de släpper in en aning ljus – samtidigt som du fortfarande får insynsskydd.

Vi hjälper dig med varje steg i processen, från beställning och tillverkning till montering av dina persienner i Hägersten. Om du vill montera själv går det också bra. Det är bara att beställa dem enligt mått och sen kan du komma förbi och hämta upp dem inom några dagar.

Vi erbjuder ett komplett sortiment av måttanpassade persienner för alla fönster.