Persienner Hägersten

Svensktillverkade kvalitetspersienner

Om oss

Då vi har funnits sedan 1953 är vi Stockholms äldsta solskyddsföretag. Med vår långa erfarenhet vet vi vad som fungerar i det svenska klimatet.

Vi tillverkar våra produkter i Bandhagen i Stockholm och i Mullsjötrakten. Vårt mål är att skapa kvalitetsprodukter som håller i många decennier och som går reparera vid behov istället för billiga slit- och slängprodukter. Ett mer hållbart tankesätt enligt oss.

Våra kunniga installatörer hjälper dig att få dina produkter ordentligt på plats så att de fungerar perfekt. Om du är händig kan du förstås välja att göra installationen själv.

Vi har också elbehörighet, vilket kan vara till nytta om du vill installera andra produkter ur vårt sortiment som exempelvis motorstyrda markiser. Eller så kan du helt enkelt passa på att anlita oss för något annat el-jobb du behöver hjälp med i hemmet när vi är ute och monterar dina persienner i Hägersten.

Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig att få persienner som passar perfekt i dina fönster. Vi kan ge dig prisuppgifter direkt via telefon eller via e-post om du skickar dina önskemål och mått på fönstren.

Vi erbjuder ett komplett sortiment av måttanpassade persienner för alla fönster.